Αναζήτηση

Ale

Η Fermentis έχει αναπτύξει μία μεγάλη γκάμα Ale Yeast σε συσκευασίες των 500 gr για την Craft Μικροζυθοποιία.

SAFALE S-04

Αγγλική ζύμη τύπου Ale. Xαρακτηρίζεται από γρήγορη κινητική ζύμωσης και υψηλή κροκιδωτική ικανότητα. Στο τέλος της ζύμωσης σχηματίζει ένα συμπαγές ίζημα διευκολύνοντας τη διαύγαση της μπύρας. Συστήνεται για keg.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 37 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 363 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 18 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Yψηλή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 12-25ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 15-20ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 50-80 g/hl

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFALE US-05

Δημοφιλής αμερικάνικη ζύμη τύπου Ale. Παράγει ισορροπημένες μπύρες με χαμηλή συγκέντρωση διακετυλίου και καθαρή και τραγανή  επίγευση. Παράγει σταθερό αφρό, ενώ τα κύτταρα της ζύμης αυτής παραμένουν εν αιώρηση κατά τη διάρκεια της ζύμωσης.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 40 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 269 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 11 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Μέτρια
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 12-25ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 15-22ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 50-80 g/hl

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFALE Κ-97

Γερμανική ζύμη τύπου Ale υψηλής αφροποιητικής ικανότητας. Ιδανική για τη ζυθοποίηση μπύρας τύπου Ale με χαμηλή παραγωγή εστέρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή Βέλγικου τύπου μπύρας από σιτάρι. H ήπια ζυμωτική της δραστηριότητα επιτρέπει την παραγωγή μπύρας με καλή διάρκεια και επίγευση.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 23 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 248 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 10 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Υψηλή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 12-25ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 15-20ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 50-80 g/hl

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFALE S-33

Ζύμη τύπου Ale γενικής χρήσης με ουδέτερα γευστικά χαρακτηριστικά ιδανική για δευτερογενή ζύμωση. Παράγει μπύρες με καλή διάρκεια και επίγευση. Συνιστάται ιδιαιτέρως στην παραγωγή Μοναστηριακού τύπου μπύρας. Eίναι ζύμη με καλή κροκιδωτική ικανότητα. 

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 27 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 209 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 25 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Υπό μορφή πούδρας
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 12-25ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 15-20ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 50-80 g/hl κατά την πρωτογενή ζύμωση, 2.5-5 g/hl κατά τη δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFALE Be-134

Ζύμη που προτείνεται  για Βέλγικες μπύρες τύπου Saison και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλή ικανότητα ζύμωσης (attenuation). Δίνει φρουτώδη αρώματα με πικάντικο χαρακτήρα, όπως νότες από γαρύφαλλο.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 45 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 180 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 0 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Αργή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ Ιδανικά 18-28ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 50-80 g/hl

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFALE Be-256

Ζύμη που προτείνεται για Abbey στυλ μπύρες, υψηλού αλκοολικού βαθμού. Έχει γρήγορη κινητική και παράγει μπύρες με ευγενή και ισορροπημένα αρώματα. Για τη διατήρηση του αρωματικού προφίλ συνιστούμε να απομακρύνεται η ζύμη άμεσα μετά την ζύμωση.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 20 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 274 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 0 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Υψηλή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 12-25ºC, ιδανικά 15-20ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 50-80 g/hl κατά την πρωτογενή ζύμωση, 2.5-5 g/hl κατά τη δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFALE WB-06

Ιδανική ζύμη για μπύρες σιταριού. Παράγει ήπιες γευστικές νότες εστέρων και φαινολών. Τα κύτταρα της ζύμης αυτής διαλύονται εύκολα στο ζυθογλεύκος.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 78 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 404 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 0 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Χαμηλή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 12-25ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 18-24ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 50-80 g/hl κατά την πρωτογενή ζύμωση, 2.5-5 g/hl κατά τη δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFALE T-58

Ζύμη κατάλληλη για παραγωγή μπύρας με αρώματα εστέρων , καθώς και με πικάντικες νότες. Καλή δυνατότητα κροκίδωσης σε μορφή πούδρας.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 37 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 228 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 22 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Υπό μορφή πούδρας
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 12-25ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 15-20ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 50-80 g/hl κατά την πρωτογενή ζύμωση, 2.5-5 g/hl κατά τη δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFALE F2

Η Safbrew F-2 έχει επιλεχθεί ειδικά για δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι ή σε βαρέλι. Η ζύμη αυτή δεν αποικοδομεί εύκολα την μαλτοτριόζη ενώ καταβολίζει κατά προτίμηση τα βασικά σάκχαρα (γλυκόζη, φρουκτόζη, σακχαρόζη και μαλτόζη). Χαρακτηρίζεται για την παραγωγή ουδέτερων αρωμάτων σεβόμενη τον βασικό χαρακτήρα της μπύρας. Η Safbrew F-2 παρουσιάζει ανθεκτικότητα σε μεγάλες συγκεντρώσεις αλκοόλης (>10% v/v) προσδίδοντας ταυτόχρονα όλα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά της δευτερογενούς ζύμωσης. Επιπλέον χαρακτηριστικά: Βοηθάει στην διατήρηση  λόγω της δυνατότητας δέσμευσης του οξυγόνου. Συνεισφέρει στο στρογγύλευμα & δίνει  αρώματα ωρίμανσης. Αυξάνει τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα. Εμφανίζει σημαντική κροκιδωτική ικανότητα και ικανότητα ομοιόμορφης επαναδιάλυσης.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ Ουδέτερο προφίλ
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ Ουδέτερο προφίλ
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ Δεν αποικοδομεί τη μαλτοτριόζη
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Υψηλή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 15-25ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2-7 g/hl

Τεχνικό Φυλλάδιο

INNOVINO

+30 2106667673

Διεύθυνση

Μ. Αλεξάνδρου 21
Μ.Αλεξάνδρου 21
Παλλήνη
15351 Παλλήνη

Ωράριο

Monday - Friday
Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00