Από τον τρύγο του 2014, το εργαστήριο μας παρέχει την υπηρεσία απομόνωσης, ταυτοποίησης και αξιολόγησης γηγενών ζυμομυκήτων με σύγχρονες μικροβιολογικές, βιοχημικές και μοριακές μεθόδους. Εξασφαλίζουμε στον οινοποιό ποιοτικά -από οργανοληπτικής και τεχνολογικής σκοπιάς- γηγενή στελέχη Saccharomyces Cerevisiae σε υγρές προκαλλιέργειες. Έτσι, ο παραγωγός έχει πλέον τη δυνατότητα να ζυμώνει με στελέχη που προέρχονται από το αμπέλι του με αποτέλεσμα ο παραγόμενος οίνος να διαθέτει ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά με διακριτό γεωγραφικό αποτύπωμα.
ΟΕΝΟ-CONSULTING: Από το σταφύλι στη φιάλη
Στην Oenolysis δημιουργούμε ολοκληρωμένα προγράμματα οινολογικής στήριξης ώστε να μπορούμε να συντονίζουμε όλη τη διαδικασία από το σταφύλι μέχρι την εμφιάλωση. Η στήριξη που προσφέρουμε δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο αυστηρό μοντέλο, αλλά είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε οινοποιείου.