Η Fermentis είναι η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε Lager Yeast σε ξηρά μορφή. Οι Lager Yeasts μας είναι διαθέσιμες σε συσκευασίες των 500 gr για την Craft Μικροζυθοποιία.
SAFLAGER S-23
Γερμανική ζύμη τύπου Lager για ζύμωση στον πυθμένα. Προέρχεται από το VLB-Berlin της Γερμανίας και προτείνεται στην παραγωγή μπύρας με φρουτώδη χαρακτηριστικά και υψηλή συγκέντρωση εστέρων. Η μέτρια ζυμωτική της δραστηριότητα δίνει μπύρες με μεγάλη διάρκεια.
ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ | 37 ppm |
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ | 177 ppm |
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ | 8 g/l |
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ | Yψηλή |
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ | 9-22ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 12-15ºC |
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ | 80-120 g/hl για εμβολιασμό στους 12-15ºC, αύξηση σε 200-300 g/hl για εμβολιασμό κάτω από τους 12ºC |
SAFLAGER S-189
Η ζύμη αυτή, τύπου Lager έχει απομονωθεί από το ζυθοποιείο Hürlimann της Ελβετίας. H λεπτεπίλεπτη ζυμωτική της δραστηριότητα επιτρέπει την παραγωγή μπύρας με ευχάριστα και ουδέτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ | 30 ppm |
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ | 170 ppm |
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ | 4 g/l |
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ | Yψηλή |
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ | 9-22ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 12-15ºC |
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ | 80-120 g/hl για εμβολιασμό στους 12-15ºC, αύξηση σε 200-300 g/hl για εμβολιασμό κάτω από τους 12ºC |
SAFLAGER W-34/70
Το διάσημο αυτό στέλεχος ζύμης από το Weihenstephan της Γερμανίας χρησιμοποιείται ευρέως στην παγκόσμια βιομηχανία του ζύθου. Προτείνεται στην παραγωγή μπύρας με ισορροπημένη σχέση φρουτωδών αρωμάτων και ανθικών αρωμάτων δημιουργώντας μπύρες με καθαρή γεύση.
ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ | 37 ppm |
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ | 155 ppm |
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ | 5 g/l |
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ | Yψηλή |
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ | 9-22ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 12-15ºC |
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ | 80-120 g/hl για εμβολιασμό στους 12-15ºC, αύξηση σε 200-300 g/hl για εμβολιασμό κάτω από τους 12ºC |