Lager

Η Fermentis είναι η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε Lager Yeast σε ξηρά μορφή. Οι Lager Yeasts μας είναι διαθέσιμες σε συσκευασίες των 500 gr για την Craft Μικροζυθοποιία.

SAFLAGER S-23

Γερμανική ζύμη τύπου Lager για ζύμωση στον πυθμένα. Προέρχεται από το VLB-Berlin της Γερμανίας και προτείνεται στην παραγωγή  μπύρας με φρουτώδη χαρακτηριστικά και υψηλή συγκέντρωση εστέρων. Η μέτρια ζυμωτική της δραστηριότητα δίνει μπύρες με μεγάλη διάρκεια. 

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 37 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 177 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 8 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Yψηλή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 9-22ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 12-15ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 80-120 g/hl για εμβολιασμό στους 12-15ºC, αύξηση σε 200-300 g/hl για εμβολιασμό κάτω από τους 12ºC

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFLAGER S-189

Η ζύμη αυτή, τύπου Lager έχει απομονωθεί από το ζυθοποιείο Hürlimann της Ελβετίας. H λεπτεπίλεπτη ζυμωτική της δραστηριότητα επιτρέπει την παραγωγή μπύρας με ευχάριστα και ουδέτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 30 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 170 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 4 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Yψηλή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 9-22ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 12-15ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 80-120 g/hl για εμβολιασμό στους 12-15ºC, αύξηση σε 200-300 g/hl για εμβολιασμό κάτω από τους 12ºC

Τεχνικό Φυλλάδιο


SAFLAGER W-34/70

Το διάσημο αυτό στέλεχος ζύμης από το Weihenstephan της Γερμανίας χρησιμοποιείται ευρέως στην παγκόσμια βιομηχανία του ζύθου. Προτείνεται στην παραγωγή μπύρας  με ισορροπημένη σχέση φρουτωδών αρωμάτων και ανθικών αρωμάτων δημιουργώντας μπύρες με καθαρή γεύση. 

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΣΤΕΡΕΣ 37 ppm
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ 155 ppm
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ 5 g/l
ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Yψηλή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΗΣ 9-22ºC, βέλτιστη ανάπτυξη στους 12-15ºC
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 80-120 g/hl για εμβολιασμό στους 12-15ºC, αύξηση σε 200-300 g/hl για εμβολιασμό κάτω από τους 12ºC

Τεχνικό Φυλλάδιο

INNOVINO

+30 2106667673

Διεύθυνση

Μ. Αλεξάνδρου 21
Μ.Αλεξάνδρου 21
Παλλήνη
15351 Παλλήνη

Ωράριο

Monday - Friday
Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00