FERMLINE COOL
Για λευκούς και ροζέ οίνους.
Τεχνολογικά χαρακτηριστικά: Δραστικότητα Β-λυάσης. Απελευθέρωση θειολών.
Οινολογικά χαρακτηριστικά: Αρώματα όπως πυξάρι, φραγκοστάφυλο, εσπεριδοειδή, γκρέιπφρουτ, φρούτα του πάθους.
Προτείνεται για: Sauvignon blanc.
Για μεγάλα και αρωματικά κρασιά.
FERMLINE PARTY
Για λευκούς και ροζέ οίνους. Αρωματική έκρηξη.
Τεχνολογικά χαρακτηριστικά: Δράση β-λυάσης. Υψηλή απελευθέρωση θειολών.
Οινολογικά χαρακτηριστικά: Υψηλή ικανότητα παραγωγής ποικιλιακών αρωμάτων (τερπένια και νορισοπρενοειδή) και αρωμάτων ζύμωσης.
Προτείνεται για: Sauvignon blanc, Chardonnay, Syrah, Cabernet Sauvignon, Grenache rouge.
FERMLINE EXPRESSION
Για premium ερυθρούς οίνους παλαίωσης.
Τεχνολογικά χαρακτηριστικά: Υψηλή ικανότητα απελευθέρωσης πολυσακχαριτών. Υψηλή ανθεκτικότητα στην αλκοόλη: έως 16% vol./vol.
Οινολογικά χαρακτηριστικά: Ενισχύει τα ποικιλιακά αρώματα. Στρογγυλές τανίνες. Όγκος και πολυπλοκότητα.
Προτείνεται για: Cabernet Sauvignon, Syrah, Ξυνόμαυρο.